Wednesday, June 22, 2011

Confius ! ! ! Stress ! ! !

Assalamualaikum .
Semalam baru lepas pulang semuaye . 
Sedih rasenye tapi itulah ranjau hidup yang perlu aku lalui .
Aku sayang die tapi die ???????????
Hermmmmmmmmmmmm .
Sejak aku kenal die dari dulu sampai sekarang aku tak tahu kenape aku tak b0leh terima orang laen selain die .
Kawan aku ada cakap kalau nak lupakan seseorang boleh .
Tapi hati kita perlu kuat .
Hati aku kuat ke????????
Hati aku lemah sangat-sangat .
Bila ego datang dalam diri aku, aku boleh l0rh lupakan die .
Tapi bila kesunyian,kerinduan,kasih sayang dari die hilang aku jadi lemah .
Bila semua nye dah hilang aku rase kehilangan sangat .
Tapi aku tak b0leh nak salahkan die or sapew-sapew .
Biarp0wn die dah ada yang punye aku still tunggu die .
Aku boleh terima die andai die datang semula dalam hidup aku suatu hari nanti .
Tapi dalam mase yang terdekat jewp l0rh .
If tak ade aku berhenti berharap .
0rang dah tak sudi apa lagi nak tunggu .
CONFIUS ! !
Aku confius sebab aku sendiri p0wn tak tahu napew .
Dah hampir 2 minggu perkenalan aku dengan pengkid .
Kadang-kadang aku rase nak buang hidup laki dalam hidup aku .
Tapi tak boleh sebab apa yang aku nak lakukan neyy dosa .
Aku fikir panjang .
Lagipun aku tak ade hati and perasaan langsung kat pengkid .
Akan datang aku tak tahu .
Aku nak belajar benci lelaki .
Maybe mase sekarang tak b0leh lagi .
Apa harus aku buat ????????
Betul kew pilihan aku untuk memilih jalan kapel dengan pengkid ?????????
Betul kew neyyy?????????????
T0l0ng l0rh aku buat pilihan ......
Aku tak tahu .
:(

4 comments:

Anonymous said...

mana leh...laknatullah....

NuSaNa NoSa 91 said...

adesss.. ada ramai lg lelaki syg.. jgn pilih jln yg slh.. awak xde rezeki lg nk jumpa jodoh awak yg sbnr.. jgn mudah putus asa, ok?? ^_^

Anonymous said...

CIK ADA...PERJALANAN HIDUP MASIH JAUH....TUMPUKAN YG PENTING DULU OKEH....GO HELL NGAN YG MENYAKITKAN HATI N BUAT AWAK MERANA...BE UR SELF...YAKIN BOLEHHHHH...WALLAWEIIIII...

Izzy McQueen said...

Yunk!! I like your blog. So cute!! Teach me okay. Muahaha<3. Ouh ya, you still with him yup.~~wink~~ or... Okay what want i say. you still love him. Dont stress with your feel.Just go it.And dont naughty2!!:)

 

(^_*) Kisah HiD0p Ayer . ! ! (^_^). Design By: SkinCorner