Thursday, March 15, 2012

Aku Memang Single 0keyh !

Hai-hai....
Tajuk entry macam pelik jewp hari nieee........
Tajuk nieee sebab ade 0rang tak percaya aku single mingle.......
HAhahahahahaahha........
Malam tadi ade se0rang mamat nie cabar aku tukar DP FB aku..........
Die cakap awak nieee tak ade gambar lain kew??????
Asyik gambar yang bukan gambar awak jewp kan......
Hahahahahaha........
Aku cakap l0l malas letak gambar aku sendiri .......
So die sudah tahu sebab ape aku malas letak gambar aku......
Die cakap saya cabar awak letak gambar saya..........
Heheheheehhe.......
Mula-mula takut jugak nak letak gambar die........
Teng0k gambar die semua macam nampak tua jewp.......
Hehehehehehe..........
Aku pun cakap dekat die tak ade gambar yang hensem cikit kew???????
Hihihihihi.......
Die cakap tak ade pun.......
Ade gambar yang dekat situ ajewp.......
Aku pun terus c0py and tukar gambar FB aku.........
Itulah hasilnye bile DP aku ade orang cakap tak ade gambar.......
Hihihihihihi..........

0rang tua nie suka cabar aku !

Die cakap awak tak takut ke Ex awak nampak nanti....??????
Saya cakap kenapa perlu rasa takut????? Sedangkan kita0rang sudah tiada ape2 hubungan.....
Hehehehehehe..........
Mamat nieee kekadang menimbulkan perasaan yang agak menusuk ke kalbu.........
Hihihihihi.......
Tapi umur die jauh beza gile dengan aku........
Aku baru 21 . Die dah 30 .
9  tahun beza antara aku dan engkau......
Hihihihihi...
Bile fikir-fikir balik ade jewp 0rang bercinta dengan 0rang yang umur lebih tua dari tue kan.......
Hehehehehehe........
Teng0k dulu macam mane perangai die baru b0leh terima.....
Hehehehehehe........
Die nak ajak aku pergi rumah mak die minggu depan......
Memikir panjang jugak.........
Sedangkan baru kenal tapi nak ajak jumpa mak......
MAybe die rase umur die dah suntuk k0wt.....
Hehehehehehe........
Kalau aku rase berani nanti aku pergi jumpa jewp......
Tak habis-habis nak mencabar aku mamat nieee...........
Ala setakat pergi jumpa mak die tue n0 hal l0l........
Lepas tue suruh pulaks aku memasak dekat rumah die.........
Ape kes mamat nieee.......
Memang sengaja nak uji aku kan........
Hahahaahha.......
Aku cakap first time jumpa mak awak, saya nak awak dulu yang masak........
Heheheehehhe.......
NAnti awak datang rumah family saya........
Saya pul0ks yang masak erkkkkk......
Ahahahahahaha.......
Saya rase selesa dengan awak........
Aku selalu usa2 butik pengantin sekarang nieeee............
Serius aku cakap cantek giler butik pengantin yang dekat Pekan tueee..........
Aku cerita dekat die....
Die cakap sabar dulu ,nanti awak habis belajar mesti ade yang lagi cantekkkk........
Hihihihihihi............
Lepas tue die bercerita perkara laen pulaks......
Die tanye majlis kawin nanti awak nak macam mane??
Aku cakap l0l nak grand.........
Heheheehehhe......
Die cakap kalau suami awak nak buat kecil-kecilan???
Aku cakap saya turut ape suami saya nak.........
Heheheheehhe........
Die tanye, awak tak kisah ke suami awak tak banyak aset???
Dulu aku pernah cakap dekat die aku nak cal0n yang banyak aset....
Hehehehehee........
Aku cakap, saya tak kisah pun awak.Aset tue kita b0leh cari kalau kita usaha dan rajin......
Hehehehehehe.......
Aku tanye die , Kenapa awak tanye macam tue???
Die cakap, saya rase saya dah jumpa orang yang saya cari.......
HAhahaahahahha
Teng0k dekat situ ayat lelaki memang giler p0wer si0ttttt.......
Hehehehehehe............
Kalau hari2 die ayat aku dengan kata-kata manis macam nie memang tahun depan jadi ISteri 0rang dah aku nie........
Ahahahaahahahha............
Aku nak teng0k jewp sejauh mane mamat nieee.........
Teng0k 24/3/2012 nie kalau aku berani aku pergi jumpa mak die.......
HAhahahaahhaha..........
MAlu,segan semua ade dah sekarang nieeee............
Hope semua nye berjalan lancar dan tak ade ape2 yang menghalang........
Heheheeheheh........
Takut rase nak balik minggu depan........
Takut nak jumpa mak die....
Die cakap mak die tak garang.......
HAhahahahahaha..........
Dengan izin Allah semuanye akan berjalan lancar..........
Amin..........



5 comments:

orggilacinta said...

hi dear, xrasa terbalik ke? bkn ke that guy yg patut jmpa ur parents?

talking about this is very sensitif kan :P
u can take ur own decision, but i recommend u not to go.still early 4 that.
sorry ye dik.

Cik Ada said...

Hehehehehe........thanx c0z bagi pendapat.....i p0wn fikir yang same....lagipun i baru kenal....rase takut tentu ade.......thanx 0keyh......:)

orggilacinta said...

actually i tringat kes yg masuk berita psl ade bf ni bwk gf die first time jumpa mak bf ni. then tibe2 bila sampai rumah je, bf terus tarik gf die masuk bilik, kunci, terus rogol. mak laki tu sendiri x dpt nk selamatkn, siap dpt tgk laki anak die sendiri rogol perembuan tu. ending rupanya budak laki tu hisap dadah..

Cik Ada said...

0keyh thank atas nasihat yang di beri...saya pun rasa berat hati nak pergi......lagipun baru kenal...so tak tahu orang nye macam mane.....

CadBbery durian said...

ape cer skrng?

 

(^_*) Kisah HiD0p Ayer . ! ! (^_^). Design By: SkinCorner