Monday, February 20, 2012

ChatBox dah Expired ! Sape tahu nak upgrade???

Assalamualaikum kekawan semua .!
Tolong lorh bagi cadangan dekat saye nie....
Macam mane nak upgrade checkB0x tueee........
Sudah cuba tapi saye lupa password pl0k.......
So dah jadi fadeup nak expl0re......
Kalau ade sesiapa yanh tahu tolong bagitahu macam ne nak dapatkan password semula..........
Serius memang dah lupa password untuk checkB0x tueee......
Harap kawan-kawan dekat bl0gger nie dapat tolong saye.....
Baru sekarang rase sayang dekat blog niee..
Tak ade checkBox susah nak komunikasi dengan kawan-kawan blogger.........
Lagipun tak kan yang mane kawan singgah blog saye nie nak komen kat entry saye kan.....
So tolong lol bagi tahu macam ner 0keyhhhh.........
Sesiapa yang tahu tue tolong bagitahu saye.......
Saya lupa password so tak boleh nak Login ke checkB0x.........
Sa[pe yang tahu bagitahu saye segera......
Harap Maklum......Terima Kasih !

1 comment:

♥e'in♥ said...

cube pegi blog e'in,.. try gune chatbox tu.. :)

 

(^_*) Kisah HiD0p Ayer . ! ! (^_^). Design By: SkinCorner