Tuesday, December 6, 2011

Nak Masuk PDRM....:(

Salam k0rang......
Aku ingat nak bl0ck bl0g nie tapi tak jadi l0rhhh........
Kikikiki..........
Bukan sebab sayang st0ry kat bl0g nie but sayang f0ll0wers kat bl0g nie ajewp........
L0ve giler-giler la kat k0rang nie.....
Aku teringin nak masuk PDRM.......
Tapi tak b0leh sebab berat badan lebih......
Hahahahaha.........
Lagi satu mak teh dengan ayah aku tak bagi masuk..........
Pak sedare aku yang lain 0key ajewp.....
Mak cik azie dengan pak cik cakap kerja berdasarkan minat.......
Aku ingat habis dipl0ma nie nak masuk tue terusss.........
Tapi mak cik azie cakap kalau boleh sambung degree teruskan....
Nanti lagi senang kerja gaji aut0matik dah tinggi..........
Wakakakaka.........
ikutkan hati nie memang nak masuk teruss.......
Tinggi aku dah lepas dari 152m......
Berat badan memang aku failed......
Sekarang pak cik aku suruh makan ubat kurus......
Muahahaha.......
Berat badan nak dalam 46.2 KG ajewp.......
Cuba bayangkan macam mane l0rh kalau aku kurus sangattt macam tue.........
Perghhhhhh...........
Aku memikir jugakkkkk.......
Kita dah asal gemuk nak jadi kurus macam tue memang susah cikit.......
LAgi satu biler dah kurus mesti tekstur kulit tak cantekkk.......
Kulit mesti berkedut-kedut.........
S0 kena banyak pakai pr0duk l0rhhhh...........
Aku bukan nak kurus semata-mate........
Nak kulit cantik jugakkkk biler dah kurusss tue......
Hahahahah........
Angan-angan aku tinggi tapi tak tahu l0rh guanew.......
Tapi demi kerjaye yang aku minat memang aku akan usahe.......
InsyaAllah dengan usahe aku boleh jadi Inspektor satu hari nanti......
Smart giler k0wt Unif0rm PDRM...........
Minat kita nie kekadang berubah arahhhhh...........
Aku minat sangattt kerja nieee...........
Tapi banyak perkara yang aku perlu fikirkan jugakkkkk............
Hihihihihi............
Sekarang serius aku cakap memang aku minat gilerrr...........
Rase nak bercinta dengan abang p0lisss pun ade............
Kikikiki...........
Muahahahahahaha..................

Kbye !




2 comments:

MLSC by Rina Isa said...

Khas buat PENCINTA HANDBAGS/FASHIONS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

♥ sakinah hj othman ♥ said...

sy follow kamu...follower ke-215

 

(^_*) Kisah HiD0p Ayer . ! ! (^_^). Design By: SkinCorner